*** НАША АДРЕСА: Житомирська область, м. Бердичів, вул. Б.Хмельницького, б.2.; ТЕЛЕФОН ТА e-mail: ( 04143)4 - 07 - 90, sonyashnyk_1984@ukr.net; РЕЖИМ РОБОТИ: понеділок - п’ятниця , субота та неділя - вихідні; ГОДИНИ РОБОТИ: ПОНЕДІЛОК - П‘ЯТНИЦЯ: 7:30-18:00*** !!!!

» » садок 7

садок 7

ТЕАТРАЛІЗОВАНА ВИСТАВА

"ЯК МАМА-КОЗА НЯНЮ ШУКАЛА"

Літо, літечко!
Можна робити стільки цікавих і веселих речей: їсти морозиво донесхочу, купатись у річці до зморщеної шкіри, гасати на велосипеді цілий день, гуляти з друзями з ранку до вечора, а ще – знову зустрітись з героями улюблених казок!
Сьогодні у ЗДО-ЦРД №7 «СОНЯШНИК» казка відчинила двері для усіх дошкільнят, адже в гості завітала МАМА - КОЗА з козенятами! Веселі, пустотливі, неслухняні….Тому і вирішила мама няню для козенят знайти. І прийшли на допомогу жабенята , курчата, бджілки, пташенята … Всі гуртом виховували пустунців! Навчили співати, танцювати, дружно гратись, старших поважати.
Дiти у захватi! А дитячi посмiшки - це найбiльша нагорода для дорослих, якi пiклуються не тiльки про дозвiлля малюкiв, але й про те, щоб росли вони чемними, вихованими людьми

Повернутись
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.